diumenge, 20 d’octubre del 2013

TIRAMISÚ

  INGREDIENTS (10/12 persones):
  • 2 terrines de Mascarpone (250 grs. per terrina)
    Els ingredients, preparats
  • 4 rovells d'ou
  • 4 cullerades soperes de sucre
  • 400 ml. nata per muntar
  • 16 bescuits de 'soletilla'
  • 8 tasses de café
  • 50-100 ml. de licor  'Disaronno'
  • Xocolate en pols



 ELABORACIÓ:
  1.- Per començar, preparar el café i muntar la nata a punt de neu (nota: millor tindre la nata freda per a muntar-la perfectament). Reservar en la nevera nata i deixar atemperar el café.

  2.- D'altra banda mesclar conjuntament en un bol: les terrines de Mascarpone, els rovells d'ou i el sucre, utilitzant unes varetes. Mesclar fins obtindre una massa homogènia. Reservar en la nevera.

  3.- Mesclar la nata amb la mescla del Mascarpone, els rovells i el sucre. Tot seguit, mesclar el café amb un poc de licor de 'Disaronno'.
Les dues mescles ja preparades

  4.- Col·locar en el fons d'un recipient els primers bescuits, sense deixar buits. Eixos bescuits els mullarem amb la mescla del café i el licor amb ajuda d'un pinzell. Una vegada tota la capa de bescuits mullats, col·loquem una capa de la mescla anterior de nata i Mascarpone. Tornen a repetir el procés fins a omplir el recipient.
Tiramisú acabat!

  5.- Per a acabar, escampar per damunt amb un poc de xocolate en pols.
Visió lateral del tiramisú...excel·lent!

   BON PROFIT!!!
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada