'CREÏLLES FARCIDES'
INGREDIENTS (4/6 persones):
- 8-10 creïlles grans
- 1 ceba gran
- 1 pebre verd ('italià')
- 1 carlota
- 2 tomaques
- 1 pot de pésols
- Carn picada (250-300 grs.)
- Vi blanc (200-250 ml.)
- 2 ous
- Aigua
- Oli d'oliva
- Sal
- Farina
ELABORACIÓ:
1.- Pelar les creïlles i, amb un buidador, buidar totes les creïlles. Deixar a remulla tot al finalitzar.
2.- En una paella, posar la ceba i el pebre trossejats a sofregir amb oli d'oliva. Quan estiga tot ben cuit, afegir la tomaca i carlota
trossejada, la carn picada i un poc de sal i, sofregir a foc suau 10 minuts.
trossejada, la carn picada i un poc de sal i, sofregir a foc suau 10 minuts.
4.- Amb totes les creïlles ja 'tapades' i fregides, col.locar-les en una cassola gran i afegir també el farcit que ens havia sobrat. Incorporar el vi blanc i aigua. Coure a foc mitjà uns 15 minuts.
![]() |
A puntet d'escudellar... |
5.- Per a acabar, quan queden uns 5 minuts per a acabar de bullir les creïlles, afegir un pot de pésols i els trossets de creïlla sobrants que, prèviament, havíem fregit.
![]() |
Un parell de creïlles amb tot el seu recapte |
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada