COQUES
INGREDIENTS:
Per al recapte:
![]() |
Les coques preparades per al forn |
- 1 kg. de tomaques madures
- 3 pebres italians (verds)
- 2 dents d'all
- Oli d'oliva
- Sal
- Llonganisses
- Ous bullits
Per a les coques:
- 750 grs. de farina
- 50 grs. de rent ('levadura') en pastilla
- 1/3 d'un sobre de rent en pols 'Royal'
- 1 got de suc de taronja
- 6-4 cullerades soperes d'oli d'oliva
- 2 cullerades soperes de sal
- 1 culleradeta de sucre
- Aigua
ELABORACIÓ:
1.- Trossejar en daus les tomaques i els pebres, a més de filetejar les dents d'all. Posar tot en una paella amb prou oli d'oliva i fregir a foc suau, uns 30 minuts com a màxim. Reservar.
2.- Mesclar en un bol gran la farina, el rent (en pols i la pastilla), el suc, la sal, el sucre, l'aigua i l'oli d'oliva (6-4 cullerades), fins a obtindre una massa esponjosa i homogènia. Mesclar tot això amb unes varetes manualment.
3.- Una vegada aconseguida la massa homogènia, tapar amb un drap de cuina i deixar reposar la massa uns 15 minuts, fins que duplique el seu volum.
4.- Untar les llandes del forn amb oli (d'oliva). Agafar bons 'pessics' de la massa i col.locar-los en les llandes, donant-los forma. Incorporar el sofregit de tomaca al damunt i una llonganissa per coca.
5.- Posar les llandes en amb les coques en el forn, precalfat prèviament, a 200º al voltant d'uns 45 minuts. Una vegada fetes, podem col.locar-li uns ou bullit sobre el recapte de la coca.
1.- Trossejar en daus les tomaques i els pebres, a més de filetejar les dents d'all. Posar tot en una paella amb prou oli d'oliva i fregir a foc suau, uns 30 minuts com a màxim. Reservar.
2.- Mesclar en un bol gran la farina, el rent (en pols i la pastilla), el suc, la sal, el sucre, l'aigua i l'oli d'oliva (6-4 cullerades), fins a obtindre una massa esponjosa i homogènia. Mesclar tot això amb unes varetes manualment.
3.- Una vegada aconseguida la massa homogènia, tapar amb un drap de cuina i deixar reposar la massa uns 15 minuts, fins que duplique el seu volum.
4.- Untar les llandes del forn amb oli (d'oliva). Agafar bons 'pessics' de la massa i col.locar-los en les llandes, donant-los forma. Incorporar el sofregit de tomaca al damunt i una llonganissa per coca.
5.- Posar les llandes en amb les coques en el forn, precalfat prèviament, a 200º al voltant d'uns 45 minuts. Una vegada fetes, podem col.locar-li uns ou bullit sobre el recapte de la coca.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada