"MANTECADOS" / "MANTECADOS" AMB AMETLA
INGREDIENTS:
Per als "mantecados":
![]() |
"Mantecados" |
- 250 grs. de sagí
- 250 grs. de sucre
- 500 grs. de farina
- 2 ous
- Canella
Per als "mantecados" amb ametla:
- 250 grs. d'ametla mòlta
- 250 grs. de sagí
- 250 grs. de sucre
- 500 grs. de farina
- 2 ous
- Canella
ELABORACIÓ (la mateixa per a les 2 receptes):
1.- Posar en un bol gran el sagí, el sucre, la farina i un ou (l'ametla mòlta també, en el cas de fer els "mantecados" ametlats). Mesclar-ho tot fins obtindre una mescla homogènia i consistent.
2.- Aplanar la mescla obtinguda i, amb motles, fer figures per als "mantecados".
3.- Enfarinar les llandes del forn, per a evitar que es peguen al coure els "mantecados" en el forn.
4.- Col.locar en les llandes del forn els "mantecados". Tot seguit, "pintar" els "mantecados" amb l'altre ou, batut prèviament. Per a acabar, empolvorar-los amb canella.
5.- Posar les llandes en amb els "mantecados" en el forn, precalfat prèviament, a 200º al voltant d'uns 15-20 minuts.
1.- Posar en un bol gran el sagí, el sucre, la farina i un ou (l'ametla mòlta també, en el cas de fer els "mantecados" ametlats). Mesclar-ho tot fins obtindre una mescla homogènia i consistent.
2.- Aplanar la mescla obtinguda i, amb motles, fer figures per als "mantecados".
3.- Enfarinar les llandes del forn, per a evitar que es peguen al coure els "mantecados" en el forn.
4.- Col.locar en les llandes del forn els "mantecados". Tot seguit, "pintar" els "mantecados" amb l'altre ou, batut prèviament. Per a acabar, empolvorar-los amb canella.
5.- Posar les llandes en amb els "mantecados" en el forn, precalfat prèviament, a 200º al voltant d'uns 15-20 minuts.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada