dilluns, 8 d’abril del 2013


"MANTECADOS" / "MANTECADOS" AMB AMETLA
  INGREDIENTS:
  Per als "mantecados":
"Mantecados"
  • 250 grs. de sagí
  • 250 grs. de sucre
  • 500 grs. de farina
  • 2 ous
  • Canella
  Per als "mantecados" amb ametla:
  • 250 grs. d'ametla mòlta
  • 250 grs. de sagí
  • 250 grs. de sucre
  • 500 grs. de farina
  • 2 ous
  • Canella

  ELABORACIÓ (la mateixa per a les 2 receptes):
  1.- Posar en un bol gran el sagí, el sucre, la farina i un ou (l'ametla mòlta també, en el cas de fer els "mantecados" ametlats). Mesclar-ho tot fins obtindre una mescla homogènia i consistent.

  2.- Aplanar la mescla obtinguda i, amb motles, fer figures per als "mantecados".

  3.- Enfarinar les llandes del forn, per a evitar que es peguen al coure els "mantecados" en el forn.

  4.- Col.locar en les llandes del forn els "mantecados". Tot seguit, "pintar" els "mantecados" amb l'altre ou, batut prèviament. Per a acabar, empolvorar-los amb canella.

  5.- Posar les llandes en amb els "mantecados" en el forn, precalfat prèviament, a 200º al voltant d'uns 15-20 minuts.

  BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada