- 2 sépies grans congelades
- 3 carxofes
- 4 alls tendres
- 2 cullerades soperes de pebre roig dolç
- 1 got d'aigua
- Pebre
- Oli d'oliva
- Sal
1.- Netejar i trossejar les sépies (abans d'estar completament descongelades).
[O demanar al pescater que les netege i trossege i, després les congelar-les].
[O demanar al pescater que les netege i trossege i, després les congelar-les].
2.- Fregir les sépies trossejades a foc mitjà uns 5-10 minuts. En els primers minuts, amb la paella tapada.
3.- Netejar i trossejar les carxofes. Trossejar també els alls tendres.
4.- Afegir, a les sèpies que tenim en la paella, les carxofes, els alls tendres, el pebre roig, pebre negr mòlt, un poc de sal i el got d'aigua. Tapar-ho i deixar guisar, a foc suau 45 minuts.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada