dilluns, 8 d’abril del 2013


SÉPIA AMB CARXOFES I ALLS TENDRES

Tot en la paella
i 45 minuts d'espera...
 INGREDIENTS (3-4 pers.):
  • 2 sépies grans congelades
  • 3 carxofes
  • 4 alls tendres
  • 2 cullerades soperes de pebre roig dolç
  • 1 got d'aigua
  • Pebre
  • Oli d'oliva
  • Sal
  ELABORACIÓ:
  1.- Netejar i trossejar les sépies (abans d'estar completament descongelades).
[O demanar al pescater que les netege i trossege i, després les congelar-les].

  2.- Fregir les sépies trossejades a foc mitjà uns 5-10 minuts. En els primers minuts, amb la paella tapada.

  3.- Netejar i trossejar les carxofes. Trossejar també els alls tendres.

  4.- Afegir, a les sèpies que tenim en la paella, les carxofes, els alls tendres, el pebre roig, pebre negr mòlt, un poc de sal i el got d'aigua. Tapar-ho i deixar guisar, a foc suau 45 minuts.

Les sépies, carxofes i alls tendres
acabats

  BON PROFIT!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada