dilluns, 9 de setembre del 2013

'CHEESECAKE'

  INGREDIENTS (8/10 persones):
  • 1 terrina de formatge Philadelphia (200 grs.)
    De nou, comencem pels ingredients
  • 2 ous
  • 200 grs. de sucre glas
  • 1/2 pot mermelada de nabius ('arándanos' en castellà)
  • 1 paquet de galletes Maria
  • 50 grs. de mantega
  • llet
  

  ELABORACIÓ:
  Base:
  1.- Triturar el paquet de galletes. En un bol, mesclar les galletes triturades amb la mantega. Al final, per a obtindre una base consistent, mesclem amb un poc de llet (molt poca).

  


  2.- Una vegada feta la base, col.locar i aplanar-ho tot en un motle desmuntable (en el meu cas, 26 de diàmetre). Reservar.

   

Cheesecake:
  1.- Ficar en un bol els 2 ous, la terrina de formatge i el sucre. Batre-ho tot amb les varetes (manual o amb màquina).



  2.- Posem el forn a calfar a 210º. Posem, tot seguit, la mescla anterior en el motle per al forn on ja estava la base de galletes preparada. Cuinar en el forn entre 25-30 minuts.

  

  3.- Una vegada passat el temps, traure del forn i deixar templar. Desemmotlar.

Cheesecake: Fàcil i ràpida de fer

  4.- Per últim, posar sobre la tarta la mermelada de nabius i deixar un ratet en la nevera (una horeta). 

   BON PROFIT!!!
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada