TARTA 3 XOCOLATES
INGREDIENTS (8/10 persones):
![]() |
Tot preparat per a començar |
- 150 grs. de xocolate blanc
- 150 grs. de xocolate amb llet
- 150 grs. de xocolate negre
- 3 sobres de quallada (1 per mescla)
- 200 grs. de sucre glas
- 600 ml. de nata líquida de muntar (200 ml. per cada xocolate)
- 750 ml. de llet (250 ml. per cada xocolate)
- 1 paquet de galletes Maria
- 100 grs. de mantega
- xocolate en pols
ELABORACIÓ:
Base:
Base:
![]() |
La base de galletes ja preparada |
2.- Una vegada feta la base, col.locar i aplanar-ho tot en un motle desmuntable (en el meu cas, 26 de diàmetre). Reservar.
Mescles de xocolates:
![]() |
La capa de xocolate negre |
3.- Per últim, una vegada estiga templada la mescla, l'abocarem en el motle (consell: utilitzar una espàtula de goma perquè caiga de forma homogènia) i la col.loquem en la nevera, mentre continuem fent la següent mescla.
4.- Repetim la mateixa operació amb el xocolate amb llet, i després amb el xocolate blanc (per a esta última mescla només posem 50 grams de sucre, perquè és més dolç). Deixar en la nevera una nit sencera.
![]() |
La capa de xocolate amb llet |
5.- Una vegada passat el temps suficient en la nevera perquè tot qualle perfectament, desemmotlar. Podem adornar la tarta deixant caure un poc de xocolate en pols per damunt (inclús, amb un poc d'imaginació i un tros de cartolina, podem fer un dibuix sobre la tarta).
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada