'COCA EN LLANDA' DE XOCOLATE
INGREDIENTS (8/10 persones):
![]() |
Sí, falta mig tros, però... la tentació era massa gran! |
- 3 ous
- 300 grs. de sucre
- 1/2 got d'oli de girasol (i NO d'oliva, molt important)
- 300 grs. de farina
- 300 ml. de llet
- 250 grs. de xocolate en pols (Valor)
- 2 paquets de llimonada (gasosa 'Las Dos Palmas'), amb els dos paquets blaus i blancs corresponents
- Sucre glas
ELABORACIÓ:
1.- Batre els ous amb una vareta, manualment.
2.- Afegir als ous el sucre i el mig got d'oli, continuar mesclant-ho tot. Tot seguit, afegir a la mescla la llet i la farina (molt important en aquest moment mesclar-ho tot bé i no deixar grumets).
3.- Per a acabar la mescla, afegir tots els sobres de la gasosa i acabar-ho de mesclar.
4.- Posem en la 'llanda' (o motle) paper d'enfornar. Abocar tota la mescla en la llanda. Amb el forn prèviament calfat, enfornar a 190º al voltant de mitja horeta.
5.- Per últim, servir les porcions amb un poc de sucre glas per damunt.
3.- Per a acabar la mescla, afegir tots els sobres de la gasosa i acabar-ho de mesclar.
4.- Posem en la 'llanda' (o motle) paper d'enfornar. Abocar tota la mescla en la llanda. Amb el forn prèviament calfat, enfornar a 190º al voltant de mitja horeta.
5.- Per últim, servir les porcions amb un poc de sucre glas per damunt.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada