dilluns, 16 de setembre del 2013

'COCA EN LLANDA' DE XOCOLATE

  INGREDIENTS (8/10 persones):
Sí, falta mig tros, però...
la tentació era massa gran!
  • 3 ous
  • 300 grs. de sucre
  • 1/2 got d'oli de girasol (i NO d'oliva, molt important)
  • 300 grs. de farina
  • 300 ml. de llet
  • 250 grs. de xocolate en pols (Valor)
  • 2 paquets de llimonada (gasosa 'Las Dos Palmas'), amb els dos paquets blaus i blancs corresponents
  • Sucre glas  
  ELABORACIÓ:
  1.- Batre els ous amb una vareta, manualment.

  2.- Afegir als ous el sucre i el mig got d'oli, continuar mesclant-ho tot. Tot seguit, afegir a la mescla la llet i la farina (molt important en aquest moment mesclar-ho tot bé i no deixar grumets).

  3.- Per a acabar la mescla, afegir tots els sobres de la gasosa i acabar-ho de mesclar.

  4.- Posem en la 'llanda' (o motle) paper d'enfornar. Abocar tota la mescla en la llanda. Amb el forn prèviament calfat, enfornar a 190º al voltant de mitja horeta.

  5.- Per últim, servir les porcions amb un poc de sucre glas per damunt.

Amb un got d'orxata, la combinació perfecta

   BON PROFIT!!!
  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada